Defibrilacija 04: Pankeri na Sceni

Mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Nova Defibrilacija dovodi u Karlovac britanske hardcore punkere Dead Neck i njemački skatepunk sastav Straightline. Kao support nastupa zagrebačka Socijalna služba i Half of Lager iz Duge Rese.

DEAD NECK [UK] – punkrock/hardcore
Žestoki i brzi Dead Neck dolaze iz Velike Britanije te staju u Karlovcu u okviru europske turneje. Bend je nastao 2013 godine, nedavno su završili snimanje svog EP-a koji izlazi 23.5.2014.
Do tada možete poslušati, a i skinuti besplatno, njihovu pjesmu “Oriental, I” klikom na link: https://www.facebook.com/deadneckhc/app_178091127385

STRAIGHTLINE [DE] – skatepunk
Straightline dolaze iz Münchena, te su na zajedničkoj turneji s Dead Neck. Bend je nastao još 1998. godine, i nakon mnogo izmjena postava od samog početka i prvog albuma pod imenom “No Way Out” 2009. godine snima EP “Change Of Seasons”, EP “Sourcrowd” 2012. godine te su prije godinu dana izdali su svoj full lenght album “Final Redemption”.

SOCIJALNA SLUŽBA [CRO] – punk
Bend dolazi iz Zagreba, 2008. izdali su EP “Nema Povratka”, a 2012. godine album “Život je lijep” sa 10 brzih, kritički nastrojenih, sociološko-političkih pjesama. Tijekom godina odradili su mnoštvo koncerata u mnogo okolnih mjesta, ali nam zato sada prvi put dolaze u Karlovac!

HALF OF LAGER [CRO]
https://www.facebook.com/pages/Half-Of-Lager/297815230352571

Bend sastavljen od četvero dobrih prijatelja iz čiste ljubavi prema glazbi i svirkama, dobro poznat našoj lokalnoj sceni, dolazi iz Duge Rese. Izdali su demo album pod imenom “Čikasone”

————————
!!! SKATE CONTEST !!!

Skateboarderi moći ce se doći voziti na improviziranom skate parku koji će biti postavljen na parkiralištu ispred Male scene. Organizirati će se mini skate natjecanje koje će sadržavati “Best trick” i “Game of skate” kategoriju. Svi će se moći prijaviti, a pobjedniku ide nagrada!
————————
UPAD: DONACIJE s kojima se pokriva trošak i organizira novi koncert

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s